Društvo

Слање телеграма омогућено и за постпејд кориснике Телекома Србија

СрбијаРеално/БЕОГРАД/22.12 – Пошта Србије и Телеком Србија, омогућили су од данас још једну новину за услугу слања телеграма у Србији. Постпејд корисници Телекома Србија могу од сада послати телеграм позивањем броја 1961 са мобилног телефона, а услуга ће се тарифирати преко рачуна код мобилног оператора МТС. Планирано је да овај сервис у наредном периоду буде омогућен и за кориснике мобилних оператора Теленор Србија и А1 Србија.

Слање телеграма и даље је могуће позивањем броја 1961 са свих фиксних бројева код оператора Телеком Србија, или непосредно на шалтерима свих пошта у Србији.

Пошта Србије креирала је и недавно пустила у оптицај у унутрашњем саобраћају нових 25 луксузних телеграма модерног дизајна, како би на најлепши начин преносили жеље и поруке поводом радосних догађаја – рођења, рођендана или венчања, новогодишњих, божићних и ускршњих празника, породичне славе, као и изјаве саучешћа. На новом дизајну радили су признати дизајнери и фотографи, међу којима су и браћа Замуровић, светски познати сток фотографи из Зрењанина.

Back to top button