Srbija

Снима се америчка верзија „Јужног ветра“, глумиће Харди, Џиленхал, Марго Роби…

СрбијаРеално/БЕОГРАД/21.12 – Амерички продуценти од редитеља Милоша Аврамовића откупили су права за римејк „Јужног ветра“, а Том Харди би требало да игра Мараша, Джејк Джиленхал Баћу, а Марго Роби Софију, преноси Информер.
Како сазнајемо, холивудску верзију режираће Јан Деманж, а глумиће неке од највећих светских звезда. Тому Хардију понуђена је улога Мараша (Милош Биковић), Джејк Джиленхол играће Баћу (Миодраг Радоњић), а Марго Роби Софију (Јована Стојиљковић).

„Продуцентска кућа из Лос Анђелеса откупила је ауторска права за америчку верзију српског хит филма! Американци су били одушевљени кад су погледали први део филма Милоша Аврамовића. С обзиром на то колики успех је постигао у региону, убеђени су да у њему има потенцијала и за светски блокбастер „, прича за Информер добро обавештен извор.

„Тому Хардију су већ понудили главну улогу Петра Мараша. Он је играо у многим акционим остварењима, а за улогу у филму „Повратник“ 2015. номинован је за Оскара. Том неће бити једина звезда америчког „Јужног ветра“! Джејк Джиленхол, познат по улогама у „Спајдермену“ и „Планини Броукбек“, један је од највећих пикова за улогу Баће. Он је врстан глумац који се сналази у свим жанровима, зато сматрају да би одлично одглумио комичног, а у исто време и опасног кримоса – прича наш извор и објашњава због чега је Марго Роби у трци за главни женски лик: Марго је одушевила свет улогом у филму „Било једном у Холивуду“ 2019. Осим тога, једна је од најатрактивнијих и најпопуларнијих глумица. Продуценти је управо ових дана убеђују да прихвати улогу Софије“, наводи се.

Додаје се да би „Јужни ветар“ требало да режира Јан Деманж, који је 2018. радио крими-драму „Млади гангстер“ са Метјуом Меконахијем, а 2014. је са Джеком О’Конелом снимио филм „71“.

„Деманж воли крими-приче, због тога је и заинтересован да снима „Јужни ветар“. Поред тога, велики је фан европског филма, што је и логично јер је пореклом из Француске“, каже извор Информера.

Back to top button