DruštvoIzdvojene vesti

Спасић: Елез може да потврди оно што се већ зна

СрбијаРеално/БЕОГРАД/14.11 – Божидар Спасић, бивши оперативац Државне безбедност каже да се поставља питање због чега је позлико Дијани Хркаловић, те је пребачена у затворску болницу.

“Поставља се питање да ли је Дијани Хркаловић позлило јер јој стварно није добро или је добила информацију да Дарко Елез хоће нешто да одрука, рекао је Спасић за Пинк.

Он је истакао да су службе безбедности и полиција и БИА су јако добро урадили овај посао, због чега сматра да Елез може само да потврди оно што се већ зна, те да је, уколико је планирао да проговори, то већ и учинио.

Спасић каже да би волео да чује шта то има Хракаловићка да каже.

Истакао је да је логистичка подршка која се пружа мафији тешко доказива.

“Овде преовладава та информација да су одређени делови полицијских структура, па чак и БИА су помагали мафији. Једини чврсти доказ је блиндирани аутомобил који су полицајци вратили Марку Миљковићу” – напоменуо је Спасић, указавши да није познато ко је то и затражио.

“Питање од милион долара јесте да ли је бивша државна секретарка то за шта се представља у јавности. Цуре само технички подаци – да је пребачена у затворску болницу и да ће тај Драко Елез претња да ће отворити нека ствари”, додао је.

Back to top button