Region

Сплит: Продавачица насмрт избодена у продавници!

СрбијаРеално/СПЛИТ/30.11 – Женска особа нападнута у продавници у Сплиту мало пре 15 сати подлегла је повредама од ножа у сплитској болници, а како незванично сазнаје Слободна Далмација нападач је бивши партнер, ухапшен је и заплењен је нож којим јој је нанео смртоносне повреде.

Из Полицијске управе сплитско-далматинске сазнаје се како су добили дојаву о нападу у трговини па су изашли на терен. Више детаља и околности тек треба да се утврде.

Из незваничних извора “Јутарњи лист” сазнаје да је мушка особа наводно напала жену ножем што је гледало доста купаца.

“Убо је више пута при том неразговетно вичући”, казао је шокирани очевидац.

Међу сведоцима се препричава како је било више убода, а полице и под су били пуни крви. Из онога што је нападач викао закључили су како се наводно ради о бившем партнеру, али то ће се утврдити тек када полиција одради свој део посла.

Ради се о женској особи, радници продавнице. Крвавом нападу ножем је претходила свађа, а насилника је савладао чувар уз помоћ неколико младића који су га бацили на под.

Према првим непровереним информацијама, нападач је и себе покушао да убоде након што је брутално напао и повредио своју жртву.

“Јадна жена, стајала је на ногама када јој је нападач дошао с леђа. Имао је капу на глави, нешто јој је викао и извукао нож. Ужасно, ужасно, убо је пуно пута! Још сам у шоку”, за Слободну Далмацију каже девојка која је видела шта се догађало.

Back to top button