Hronika

Србин осуђен у Швајцарској на 10 година робије, силовао ћерку

СрбијаРеално/ВИНТЕРТУР/27. 11 – Суд у граду Винтертуру у Швајцарској прогласио оца кривим због тога што је од 2018. године до хапшења у мају 2020. чинио инцест, а утврђено је да је своје дете први пут обљубио током одмора у Србији.

Суд је осудио је једног Србина (41) на 10 година затвора због тога што је своју ћерку (16) силовао чак 140 пута.

Како преноси швајцарски портал Блик, утврђено је да је Србин своје малолетно дете први пут силовао 2018. године и то док су били на одмору у Србији, код девојчицине баке.

“Тада је ћерки одузео невиност, био је пијан и претио јој је, а сексуално злостављање се наставило и касније. Утврђено је да је 140 пута напаствовао девојчицу”, преноси Блик наводе са суђења овом Србину, који је почетком новембра проглашен кривим за кривична дела вишеструко силовање, инцест, претње, кршење закона о наркотицима и обману.

Иако је отац монструм током судског поступка негирао оптужбе, суд му није поверовао.

“Изјаве жртве су веродостојне и детаљне. Уздржаћу се од понављања описа кривичних дела, али само неко ко је те страхоте преживео, може тако детаљно и да их преприча. Поред тога, њене изјаве потврдило је и неколико сведока”, рекао је судија образлажући своју одлуку да Србин буде кажњен са 10 година затвора и протеривањем из Швајцарске на 15 година, као и новчано.

Back to top button