Politika

Стефановић: Nапади на Вучића и његову децу

СрбијаРеално/БЕОГРАД/1.12 – Монструозни и скандалозни напади на председника Вучића и његову децу се настављају, без трунке срама, а још мање истине. Удружени у својој мржњи према Александру Вучићу и његовој породици, у дану када њихов идол Драган Ђилас у страним медијима безочно лаже и свом снагом блати своју земљу, Крик наставља са срамном кампањом напада на председниковог сина Данила, изјавио је данас потпредседник Владе Србије и министар одбране Небојша Стефановић.

“Србија је земља пристојних људи и то ће и остати, упркос свакодневном труду оних који јој не желе добро. Србија је правна држава која ће умети и знати да осуди сваки покушај насиља, сваку бруталну претњу и изречену лаж. Данило Вучић је крив само зато што је син председника Србије Александра Вучића. Цртају му мету сваког дана, његово име провлаче кроз најогавније лажи у својим медијима, и заједно са Ђиласом и целом његовом коалицијом, користе најниже и најпримитивније ударце као средство политичке борбе. И баш тако сам и сигуран да су овакви текстови, који се објављују у другим државама, осмишљени управо од стране оних који их одмах реемитују у нашој земљи”, указао је Стефановић.

Потпредседник владе је позвао још једном целу Србију да осуди насиље, претње и лажи упућене породици председника Вучића. “Србија никада више неће бити на коленима као у доба њихове власти, нити ће толерисати насилнике и лажове, већ ће се свом снагом против таквих борити“, поручио је Стефановић.

Back to top button