Izdvojene vestiPolitika

Стефановић: После данашњих блокада јасно је да убедљива већина Србије не подржава Ђиласову политику

СрбијаРеално/БЕОГРАД/4.12 – „Блокада мостова, ауто-путева, саобраћајница и паралисање живота у Београду и другим градовима у Србији није начин за било какво изражавање мишљења, већ је грубо кршење права највећег дела грађана. Они су и данас принуђени да трпе, док Драган Ђилас и сви њему слични покушавају да, мимо воље народа, изазову нестабилност земље и да се врате на власт по сваку цену,“ саопштио је министар одбране Небојша Стефановић.

„И раније су показали да им у тој њиховој намери ништа није свето и да су спремни на све, а видим да им и данас опет аплаудирају осведочени „пријатељи Србије“ из региона. Док Ђилас покушава да блокира Србију, да јој налепи етикету неофашистичке и призове хаос на улицама, Александар Вучић је и данас у Лозници са народом. Истим оним народом због ког Ђилас наводно стоји на челу блокада у Београду,“ додао је.
„И то већ довољно говори све. Баш као што је и после данашњих блокада јасно да убедљива већина Србије не подржава Ђиласову политику и овакве поступке, који могу само и једино да нанесу штету и нашем народу и нашој земљи,“ закључио је Стефановић.

Back to top button