Politika

Тепић: Предводићу изборну листу, у Београду – нестраначка личност на челу

СрбијаРеално/БЕОГРАД/25.11. – Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић изјавила је да је постигнут договор да она буде носилац листе на парламентарним изборима са партнерима из Демократске странке, Народне странке, Покрета слободних грађана, Покрета за преокрет и синидикатима.

“Снажно верујем да можемо да победимо и на изборима за Београд и на председничким, са добрим изазивачем Вучићу и особом која нас може довести до другог круга, али и да на парламентарним изборима са ‘суперлистом’ странака и нестраначких истакнутих личности можемо да освојимо толико мандата да онемогућимо Вучића и Српску напредну странку да имају својих сигурних 126 посланика“, рекла је Тепић за лист Нова.

Како је навела, лично мисли да би потпредседник НС Здравко Понош био „сјајан кандидат“ за председника државе, „јер би могао да симболизује јединство највећег броја грађана и има потенцијал да уђе у други круг са Вучићем и тада победи“.

„У складу са договором, листу за наш главни град предводиће нестраначка личност, особа која је достојна те улоге жиле куцавице, Београђана и целе државе“, навела је Тепић.

Back to top button