HronikaIzdvojene vesti

Ухапшен за кријумчарење дроге, сликао се у униформи ОВК

СрбијаРеално/БЕОГРАД/09.11 – Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе криминалистичке полиције, у сарадњи са ПУ Суботица, ПУ Врање и Одредом Жандармерије из Ниша, а по налогу Вишег јавног тужилаштва у Суботици, ухапсили су Е. Л. (1976), због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Терети се да је крајем августа ове године, заједно са Д. И. (1986), који је раније ухапшен, на Косову и Метохији набавио, па кoмбијем прокријумчарио у Врање 50 пакета са око 50 килограма марихуане, а Д. И. се терети да је потом наркотике изнајмљеним комбијем превезао у Суботицу, где је и ухапшен.

Претресом куће и осталих просторија које користи осумњичени Е. Л. пронађена су три аутомобила, четири мобилна телефона, већи износ новца у различитим валутама, као и легитимација Удружења ветерана ОВК и албум са фотографијама осумњиченог у униформи ОВК.

Е. Л. одређено је задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Суботици.

Back to top button