Politika

Уништене страначке просторије СНС у Младеновцу

СрбијаРеално /БЕОГРАД/ 4. 12 – Премијерка Србије Ана Брнабић саопштила је да су данас разбијене посторије Општинског одбора СНС Младеновац.

„Просторије Општинског одбора Младеновац СНС Београд су управо разбијене. Демократија на делу. Нећете нас ни уплашити ни поколебати. Без обзира на подмукле, кукавичке нападе, настављамо да се боримо за Младеновац, Београд и Србију!“, објавила је Брнабић на Твитеру уз фотографије оштећеног објекта.

Недугу затим огласио се и београдски Одбор СНС, који је саопштио ““да су хулигани уништили страначке просторије у Младеновцу““.

““Након данашње демонстрације насиља и бахатости, вандали који су инструисани мржњом према Српској напредној странци и Александру Вучићу, настављају са својим насилним провокацијама, а све са циљем да се Београд и Србија дестабилизују. Напади и уништавање просторија Српске напредне странке су последица безумне кампање мржње коју свакодневно спроводе Ђиласови Мултиком упосленици и ми им овом приликом поручујемо да нас неће уплашити и да ћемо наставити борбу за даљи развој и Београда и Србије, а надлежне државне органе позивамо да починиоце пронађу и санкционишу“, наводи се у саопштењу.

Из београдског СНС још поручују да је насиље било које врсте недопустиво и за сваку осуду, а поготово оно које долази од политички острашћених и инструисаних појединаца.

Back to top button