Izdvojene vestiPolitika

Васиљевић: Најстрашније измишљотине о Данилу Вучићу

СрбијаРеално/БЕОГРАД/1.12 – Саветница за медије председника Александра Вучића, Сузана Васиљевић, упутила је деманти порталу Крик поводом текста у коме се син председника, Данило, доводи у везу са фудбалером Душаном Влаховићем.

“Ла Репубблица’ је изнела најстрашније измишљотине на рачун дечка који се никада, понављам никада, није бавио тим послом. Што је најстрашније, они не наводе ниједан релевантан извор за своја сазнања, а ни потврду да је Данило био у контакту поводом ове теме”, истакла је Васиљевић.

Она је додала и да ће Данила саветовати да узме адвокате и да их тужи, јер, је ово, како је рекла, “скандал међународних размера“.

Васиљевић је рекла и да нема потребе да се о овоме оглашавају председник и његов син, преноси Танјуг.

„Ово је довољно. ‘Ла Репубблица’ се није ни потрудила да пита Данила за коментар, према томе, нема потребе да он одговара на нешто у шта је против своје воље уплетен“, навела је Васиљевић у одговору за Крик.

Портал Крик објавио је, позивајући се на писање листа “Република”, да је син председника Србије Данило Вучић менаџер тренутно једног од најтраженијих младих фудбалера Душана Влаховића.

Влаховићеви агенти, међу којима је наводно и Вучић, заслужни су за то што је млади нападач одбио понуду Фиорентине да продужи уговор.

Из агенције која заступа Влаховића за Крик су негирали наводе италијанске штампе који председниковог сина доводе у везу са фудбалером, а како тврде, из кабинета председника не искључују тужбу против италијанског листа.

Back to top button