Izdvojene vestiPolitika

Весић: Ђилас позива на линч

СрбијаРеално/БЕОГРАД/18.11. – Данас је “медијски господар живота и смрти” у Србији, Драган Ђилас, преко свог сајта “Директно” издао потерницу за деканом Саобраћајног факултета у Београду, објавио његову слику и позвао на линч како декана тако и професора Саобраћајног факултета, изјавио је заменик градоначелника Београда Горан Весић.

“Ово што је данас “машински мозак” урадио показује како би изгледала Србија у којој би он, не дај Боже, био власт. Линч, прогон, паљење књига за свакога ко не мисли као он”, написао је Весић на Фејсбуку и додао: – “За “машински мозак” нико ко не мисли као он нема право да ради али ни да живи. Професори Саобраћајног факултета немају право на своје мишљење ако се случајно разликује од онога што жели “медијски господар Србије”.

Весић је потом објаснио да су тако својевремено Ђиласове присталице спаљивале и његову Књигу о Београду на позив Ђиласове странке да се окупе и линчују заменика градоначелника.

“Када су притиснути доказима морали да признају да су они спалили књигу на питање новинара зашто то нису одмах рекли одговорили су “да их нико није питао”. Јер они не сматрају да је лоше то што су први после нациста у Европи ритуално спаљивали књигу. Позивом на линч и прогон професора који мисле другачије “машински мозак” показао је да је особа без мозга, велике сујете и моћи и опасних намера”, објаснио је Весић.

Према његовим речима после овог медијског линча следећи корак је да организује да им руља долази пред кућу и да прети њиховим породицама уз обавезно саопштење странке коју води “машински мозак” да нема ништа са тим али да су жртве саме криве!? И нико од њихових колега неће смети да стане у одбрану његових медијских жртава јер ће да доживи медијски линч у медијима које овај тајкун контролише. Тако “машински мозак” види Србију – закључио је Весић на свом Фејсбук профилу.

Back to top button