Beograd

Весић: Комуналне службе Београда увек ураде свој посао

СрбијаРеално /БЕОГРАД/ 12.12 – Сви проблеми узроковани снежним падавинама отклањају се брзо и молим грађане Београда за стрпљење, рекао је заменик градоначелника Горан Весић у укључењу за ТВ Пинк из Бабелове улице на Вождовцу, где је помагао радницима комуналних служби да уклоне гране које су под теретом снега пале на шине и зауставиле трамваје који пролазе тим правцем.

“Од јутрос је било је проблема на девет градских линија а тренутно је највећи у Љутице Богдана, тамо где је спуст. Усмерили смо све аутобусе на Булевар ослобођења, а ту су и улице Теодора Драјзера, Пере Велимировића, Баје Пивљанина, поново нам се појавила и Борска коју смо у једном тренутку очистили а сада се опет појавио проблем те смо поново послали екипе да очисте терен. Углавном се све решава брзо и зато молим суграђане за мало стрпљења. Радимо и у Бабеловој, где су пале гране блокирале шине, и то ће брзо бити ослобођено и трамваји ће моћи да наставе својим трасама. На терену је 350 људи из „Градске чистоће” који чисте стајалишта, више од 300 људи из „Зеленила”, више од 200 из „Београд пута”, на улицама је 110 камиона и током дана ће све бити решено. Комуналне службе Београда увек ураде свој посао а ми смо сви ту да помогнемо”, рекао је Весић.

Он је рекао да се у оваквим ситуацијама линије градског превоза углавном скраћују или преусмеравају, па се тако на пример, не иде на Глумчево брдо док се оно не очисти.
“Дешава се да се неке линије, углавном у приградским општинама или скрате или преусмере. Грађани у оваквим ситуацијама могу да се јаве Беоком сервису или кол центрима комуналних предузећа, ми ћемо свуда реаговати и покушати да решимо проблем”, казао је Весић.

Back to top button