Beograd

Весић: Сваки вртић добиће на поклон од Фондације за децу и младе јелку са бусеном

СрбијаРеално/БЕОГРАД/2.12 – Заменик градоначелника Горан Весић најавио је још једну акцију Фондације за децу и младе којом се обезбеђује око 300 јелки са бусеном за вртиће у престоници.

“Наредне недеље ће сваки вртић у Београду добити на поклон од Фондације за децу и младе јелку са бусеном, а у фебруару ћемо организовати да заједно са Јавним комуналним предузећем „Зеленило – Београд” у дворишту сваког вртића та јелка буде и посађена. Деца ће на овај начин учествовати у прављењу украса за своју јелку а касније ће засадити своје дрво у дворишту вртића”, најавио је заменик градоначелника гостујући на ТВ Пинк.
Весић је подсетио да је на његову иницијативу покренута Фондација за децу и младе Београда и да су први којима је помоћ указана били брат и сестра чија је цела породица страдала од короне.

“Фондација је почела са радом и прва помоћ била је за Лазара и Марију који су изгубили пет чланова породице. Њима су помогли многи добри људи и компаније како би се извукли из ове тешке ситуације, а ми ћемо им обезбедити поправку куће и бићемо им на услузи и даље како би стали на ноге и наставили живот”, рекао је Весић

Back to top button