Hronika

Више прекршајних пријава за возаче под дејством алкохола

Србија Реално/БЕОГРАД/19.11. – Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције у Београду искључили су ноћас из саобраћаја неколико возача који су возили под дејством алкохола, психоактивних супстанци, или због других прекршаја.

У Улици Акробате Алексића у Земуну полицијски службеници су зауставили тридесетогодишњег возача „опел астре“ код кога је тестирањем утврђено присуство канабиса у организму.

На Зрењанинском путу, на Палилули, приликом контроле тридесетосмогодишњег возача „пежоа“, алкотестом је утврђено да возач има 1,65 промила алкохола у организму.

У истој улици, заустављен је и двадесетдвогодињи возач „фиат стила“ код кога је дрога тестом откривен кокаин у организму.

Полиција је у близини Бубањ потока зауставила тридесеттрогодишњег возача „фиат пунта“ који се кретао брзином од 116,7 километара на сат на делу пута где је ограничење 80 километара на сат. Контролом је утврђено да нема важећу возачку дозволу, а тестирањем на психоактивне супстанце у његовом организму је пронађен канабис.

Сви возачи су задржани, након чега ће бити спроведени код судије за прекршаје.

Back to top button