Izdvojene vestiPolitika

Владанка Маловић о протестима и блокадама, којима присуствују Мариника Тепић и Драган Ђилас!

СрбијаРеално/БЕГРАД/4.12 – Чланица Председништва Српске напредне странке Владанка Маловић огласила се данас поводом протеста и блокада широм Србије.

Она коментарисала снимак из Београда, на коме се виде Мариника Тепић и Драган Ђилас међу учесницима протеста у Београду.

„Ако сте некад и помислили да их је брига за ваше животе, децу, родитеље, за ваше здравље, посао, за углед Србије, данас вам је све јасно. П.С. Овај што га тајкунска прелетачица грли и љуби, то вам је она сподоба што је псовала председникову мајку, прави су тим, нема шта“ – поручила је Владанка.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="sr" dir="ltr">Ако сте некад и помислили да их је брига за ваше животе, децу, родитеље, за ваше здравље, посао, за углед Србије, данас вам је све јасно. П.С.Овај што га тајкунска прелетачица грли и љуби, то вам је она сподоба што је псовала председникову мајку, прави су тим, нема шта. <br>Владанка <a href="https://t.co/ON5BbNtvY0">pic.twitter.com/ON5BbNtvY0</a></p>&mdash; СНС СРБИЈА (@sns_srbija) <a href="https://twitter.com/sns_srbija/status/1467141565361631234?ref_src=twsrc%5Etfw">December 4, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Back to top button