Izdvojene vestiPolitika

Vučević: Izbori 17.decembra najvažniji u 21.veku

SrbijaRealno/Leskovac/05.11.23. -Izbori zakazani za 17. decembar su najvažniji u 21. veku i oni nisu samo pitanje koja će lista dobiti najviše glasova već će građani tada birati hoće li Srbija ostati nezavisna, vojno neutralna država, koja misli svojom glavom i donosi odluke vodeći se interesima svojih građana ili će biti kao do 2012. godine kada je bila “prćija” kojom na daljinski upravljač odlučuju strane ambasade i domaći tajkuni, izjavio je danas predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević.

On je na predizbornom skupu SNS “Aleksandar Vučić- Srbija ne sme da stane” u Leskovcu istakao da se o tome odlučuje i da to nije pitanje matematike već pitanje života i opstanka otadžbine.

“Mi kao jedinstvena lista “Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane” pred građane Srbije izlazimo čista obraza sa jasnim rezultatima, sa više od 450 km novih auto-puteva i 460 u izgradnji, sa brzom prugom, stotinama fabrika, magistralnim gasovodima, školama, obdaništima, izlazimo sa vraćenim nacionalnim dostojanstvom Srbiji”, rekao je Vučević.

Istakao je da ova lista kandiduje ideje za koje je sposobna da ostvari a to su 2027. godine prosečna plata 1.450 evra, prosečna penzija 620 evra a minimalac 650 evra.

“A šta imamo sa druge strane? Od prvog dana gomila laži kleveta optužbi, nevaspitanja, bezobrazluka. Imaju li oni uopšte program ili samo žele da opet zaposednu Srbiju” upitao je Vučević.

Leskovčane je zapitao da li nam opet treba da vlada DOS i G17, da otpuštaju ljude,  zakatanče fabrike i oteraju decu i unuke iz zemlje.

“Ovo je pitanje opstanka otadžibne, hoćemo li da sačuvamo sve što smo uradili za ovih 11 godina ili ćemo opet brzinom svetlsoti putovati u nepovrat. I zato, gore glavu,  pobede za Srbiju. 17. decembra olovke u ruke i zaokružite broj 1”, rekao je Miloš Vučević.

Back to top button