Izdvojene vestiPolitika

Вучић испред Арене: Ово су последњи избори на којима вас водим

СрбијаРеално/БЕОГРАД/27.11 – Ово су последњи избори на којима вас водим, поручио је данас председник Србије и лидер СНС Александар Вучић окупљеним присталицама те странке испред Арене пред почетак свечане академије поводом 13 година од оснивања СНС.

“Много вас волим, ово су последњи избори на којима вас водим. Али ћемо заједно ћемо ићи до победе и да осигурамо будуцност за нашу децу, која су најважнија, као и наша Србија”, рекао је Вучић.

Поручио је да ће у наредним месецима обићи свако место у Србији.

Вучић је истакао да немају права да дозволе никоме да уништи нашу земљу.

“Немамо право да дамо никоме да нам уништи оно што смо радили у претходних девет година. И данас немамо чега да се стидимо, ми смо унутра успели да довеземо једну машину – Радишу, тако смо је назвали, са којом смо спајали Калдово са Милановцм и Нови Пазар са Тутином, аутопут до Чачка, градили пруге до Новог Сада… Зато је пред вама будућност – пред обичним и поштеним људима који воле Србију”, нагласио је Вучић.

Додао је да му је препуно срце када види толико људи испред Арене и поручио:

“Морамо да радимо, боримо се још јаче и сназније него икада, јер много тога ће да раде да униште Србију, али ми нашом снагом и енергијом, борбом, посвећеношћу и радом морамо да их победимо убедљивије него икада и снажније него било када до сада”, навео је Вучић.

Back to top button