Izdvojene vestiSrbija

Вучић: Измишљотине о мом сину, улица неће водити Србију док сам председник

СрбијаРеално /БЕОГРАД/ 1. 12 – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, одговарајући на питања новинара у вези вести да му је син менаџер фудбалера Душана Влаховића, да је реч о измишљотинама које су објављене баш данас, на рођендан Данила Вучића, “ваљда да би сам себи рекао да није добар отац.”

“Реч је о тексту од 8. октобра, у којем притом ништа не пише, а објављен је данас да бих коначно закључио да нисам у стању да својој деци обезбедим да живе као сви остали и удишу ваздух као сви остали. Ја сам на свог сина поносан, он ради у једној винотеци у Београду, чак га је и инспекција оног дана тамо затекла. Све лажи део су хибридног рата”, каже Вучић.

Истиче да се рат води јер је Србија најбрже растућа економија, стога стижу притисци са различитих страна, а биће још израженији.

“Све што сам мислио и желео у животу сам испунио, остало ми је још снова око деце. Срећан сам што имам њих троје, више немам ништа, не знам ни шта ће ми више. Закључио бих овим: Улица никада неће водити Србију и неће доносити одлуке у политици докле год сам председник Србије”, поручио је Вучић. Kада је реч о Твитер изјави Весне Пешић да треба “тући српске четнике”, као и о подршци Сулејмана Угљанина протестима, Вучић каже да му је много горе то што део оних који су били на протестима, а нису политичари, нису разумели шта им је улога.

“Тући некога без емпатије, а да ништа не урадите као што Зеленовић није ништа урадио, то је за неповеровати. И онда чујемо овакве изјаве Весне Пешић која би да туче српске четнике, слегнете рамена и кажете: “ако мислите да ћете да тучене некога, нећете никога”, рекао је председник.

Додаје да 3 линије неће моћи да буду пређене у случају нових протеста: угрожавање живота, имовине и институција.

Back to top button