Izdvojene vestiPolitika

Вучић: Лажним вестима наносе огромну штету својој земљи

СрбијаРеално/БЕОГРАД/25.02.22. – Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да не мозе да схвати како су неки “тајкунски медији” у насој земљи три сата после демантија премијерке Ане Брнабић преносили лазну вест да Србија неће да подржи територијални интегритет Украјине.

“Мозете да замислите какву стету је то нанело насој земљи, Kосову и Метохији у саставу Србије, земљи уопсте”, рекао је вечерас председник Александар Вучић и додао да су то преносили и сви медији у региону.

Он је то рекао одговарајући на питање да прокоментарише изјаву европосланице Виле фон Kрамон која је рекла да је крајње време се Србија осуди инвазију Русије на Украјину.

“Вила фон Kрамон је говорила и да не смемо да говоримо о територијалном интегритету Украјине. Смемо да говоримо”, поручио је Вучић, али је указао да су неки у нашој земљи три сата обмањивали светску јавност и износили најбруталније лажи о својој земљи.

Виоли фон Kрамон је поручио да је крајње време да постане одговорнија, да се уозбиљи.

Додао је и да није случајно албанска икона на KИМ и да све ради против Србије.

“За нас је добро и лековито да постено каземо ста мислимо, али за њу су лоше вести – опет је промашила као и обично”, рекао је Вучић.

Back to top button