Izdvojene vestiPolitika

Вучић: Неки не могу да поднесу напредак Србије

СрбијаРеално /ОБРЕНОВАЦ/ 11.11 – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, на питање питање о наводном прислушкивању Вучићевог оца, да Милорада Грчића о томе није питао, да ће га питати надлежни, а да ће као сведок сигурно позвати Маринику Тепић.

– Њој хвала што брине за мог оца, оволику забринутост нисам очекивао, хвала им! Хвала и свима који генерално брину за моју породицу, мог сина… Ја на тај начин нећу да бринем о вашим породицама, већ ћу стварно да бринем – рекао је Вучић одговарајући на питања новинара приликом обиласка Темоелектране “Никола Тесла Б”.
Неки не могу да издрже што Србија напредује , казао је и додао да не постоји ствар коју медији, домаћи и регионални, нису у стању да слажу, па су тако слагали да је министар Вулин ставио цвет на мурал Ратку Младићу.

“Слажу, па се не извине, већ иду са новом лажи. Прво су рекли да полиција штити зидове, а штитила је њих да не добију батине! И то је урадила успешно. Измишљају ствари, критикују нас, а имају улицу, споменике, графите и мурале осуђеним злочинцим” рекао је Вучић.

Додаје да, преноси Пинк, имамо много парламентараца који ће да измишљају и да лажу, и да највеће неистине долазе управо из наше земље.

– Неки не могу да издрже што Србија напредује, што гради путеве, болнице, што је буџет порастао вишеструко у односу на време када је на челу Београда био Драган Ђилас. Ми данас размишљамо како да људе враћамо у земљу, повратак људи нам много значи! По први пут имамо повратак лекара, генија, који су се вратили, и тек ће да се врате. Софтверска индустрија је отишла на 9 посто, у небеса, закључио је Вучић.

Back to top button