Izdvojene vestiSrbija

Vučić Srbima sa KiM: Zahvaljujući vama i dalje se borimo za KiM

SrbijaRealno/Beograd/25.05.23. – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras Srbima sa KiM koji su pešice 17. maja krenuli za Beograd na minitng “Srbija nade” da je ponosan na njih i da se zahvaljujući njima, koji čuvaju svoja ognjišta, Srbija još uvek bori za KiM.

Na prijemu u Predsedništvu, Vučić je rekao da nisu laka vremena za našu zemlju. “Sve to možemo da izdržimo, da se borimo i da čuvamo nešto za šta su mislili da su nam davno oteli. Da čuvamo samo to zahvaljujući vašoj hrabrosti i spremnosti uvek i u mnogo težim trenucima da sebe žrtvujete i postavite kao štit za celu našu zemlju i celokupan naš narod i ja sam zato i vama i vašim porodicama zauvek beskrajno zahvalan”, rekao je Vučić. Dodao je da su tu Srbi iz svih delova KiM, odlučni da sačuvaju svoju otadžbinu.

“Ja ću gledati, onoliko malo koliko mogu, ali uz mnogo ozbiljnosti i odgovornosti da vam pomognem, nikada da odmognem, a ono što znate i kada je teško, da ću uvek biti uz vas. Zato hvala vam. Dobrodošli u Predsedištvo, ovo je vaša zgrada, vašeg srpskog Predsedništva”, poručio je Vučić.

Back to top button