Izdvojene vestiSrbija

Вучић стигао у долину Јадра, разговара са мештанима

СрбијаРеално/БЕОГРАД/4.12. – Председник Србије Александар Вучић стигао је у долину Јадра и прво посетио село Kоренита, где је урађен нови пут од 2,5 километара ка Терзићима, и започео разговор са мештанима.

Вучић је позвао мештане да у 15 сати дођу у цркву у Горњим Недељицама да га ту питају све што их интересује у вези са Рио Тинтом и све друго што их занима.

Председник је истакао да могу да му поставе било које питање и додао да ако то ураде неће никоме да падне круна са главе и да је и дошао ту да би са њима разговарао. Вучић је рекао да ће за развој тог краја пуно значити гасовод који ће се изградити од Ваљева до Лознице.

Један мештанин му је рекао њима у селу и да њима није потребан гас, пошто имају дрва, на шта се председник насмејао.

Од становника у том крају сазнао је да су им најпотребнији локални путеви ка Брезјаку и асфалтирању појединих сокака Троноши.

Вучић је рекао да ће се радити и приступни путеви од села ка Малом Зворнику.

Након похвала за оно што је до сада урађено, он је захвалио мештаним што су приметили да је нешто добро урађено.

Један мештанин му је рекао – ту смо уз вас, док смо живи!

„Треба да заменимо и дрвене бандере бетонским како би струја била стабилна и морамо да урадимо још једну велику трафо станицу“, рекао је председник.

Вучић је грађане још једном позвао да дођу на разговор са њим од 15 часова у цркву у Горњим Недељицама и да слободно кажу шта очекују и шта им треба од државе.

Back to top button