Izdvojene vestiPolitika

Вучић у тродневној посети Нишавском округу

СрбијаРеално/БЕОГРАД/9.12 – Председник Србије Александар Вучић боравиће у Нишавском округу од петка 10. до недеље 12. децембра.

Вучић ће се у петак после подне састати са свим председницима општина Нишавског округа, а након тога су планиране изјаве за медије.

Он ће затим обићи фабрику “Јумис”, најавила је прес служба председника.

Председник ће се у суботу у касарни “Мија Станимировић” састати са руководством Министарства одбране и командним кадром ВС у ширем саставу, а након тога ја планиран састанак са руководством Министарства одбране и командним кадром ВС у ужем саставу.

У Нишу ће након тога уследити приказ рада дивизиона самоходних топ хаубица „НОРА Б-52 М15“ и приказ вежбе на положају Лисинац, после које су предвиђене су изјаве за медије.

Председник ће, како је наведено у најави, ручати са војницима и официрима.

У недељу Вучић ће се на војном аеродрому “Наредник-пилот Михајло Петровић“ састати са представницима одбрамбене индустрије Србије, након чега је предвиђен приказ способности хеликоптерских јединица Ратног ваздухопловства и ПВО и 63. падобранске бригаде, а затим и изјаве за медије.

Председник Вучић најавио је недавно да ће ићи у вишедневну посету Нишавском округу како би са представницима тог округа разговарао о даљем развоју југа Србије.

Back to top button