Izdvojene vestiPolitika

Вулин: Док ја водим ПС, Вучић ће бити наш савезник и председник

СрбијаРеално/НОВИ САД/22. 12 – Министар унутрашњих послова и председник Покрета социјалиста Александар Вулин истакао је данас пред члановима Покрајинског одбора своје партије да је ПС лојалан саборац СНС-у и Александру Вучићу и да ПС никада неће променити своју страну, истакавши да ПС можда није најбројнији коалициони партнер, али да најлојалнији засигурно јесте.

“Александар Вучић је човек коме искрено верујемо, ми смо његови саборци и са нестрпљењем очекујемо да Српска напредна странка председника Вучића још једном кандидује за председника свих Срба, за председника свих Срба где год они буду живели, за председника свих грађана Србије. Покрет социјалиста ће снажно подржати председника Александра Вучића у наставку његове борбе и сигуран сам да ће Српска напредна странка кандидовати свог председника као, без сваке сумње, најбољег у читавом српском свету за кандидата за председника Републике Србије”, истакао је председник Покрета социјалиста Александар Вулин у Новом Саду на скупу Покрајинског одбора своје партије коме је, поред многобројних чланова ПС-а присуствовао и члан Председништва Српске напредне странке и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

“Покрет социјалиста је покрет модерне, националне левице. Ми смо поуздани саборци председника Александра Вучића и наравно да смо, између осталог и због тога, али и због своје упорне и доследне политике увек први на удару разних политичких партија и покрета који своје финансирање, а и своју памет, налазе у иностранству.

Покрет социјалиста у Новом Саду је био на удару разних нарко-дилера, разних наркомана, демолиране су нам просторије, покушали су да нас уплаше и да нас промене. Нису помињали ниједну партију владајуће коалиције, осим Српске напредне странке и Покрета социјалиста и баш због тога имамо право и обавезу да не напустимо своју политику”, поручио је лидер Покрета социјалиста Александар Вулин.

Ми смо упорни, доследни и лојални саборци СНС-а и Александра Вучића и са нестрпљењем очекујемо почетак предизборне кампање, а ово за нас јесте почетак предизборне кампање, где ћемо грађанима Србије рећи шта смо урадили, шта желимо да урадимо.

“Покрет социјалиста је доследан и упоран и док га ја водим, никад нећемо бити на страни жутих, никада нећемо бити на страни петооктобарског олоша, никада нећемо променити страну и увек ћемо бити уз председника Вучића”, поручио је председник Покрета социјалиста Александар Вулин.

Милош Вучевић: СНС нема дилему да су Вулин и његов Покрет социјалиста наш најлојалнији партнер

“Српска напредна странка нема ни промил дилеме или сумње да је Покрет социјалиста искрен и лојалан партнер, не само коалициони партнер у смислу неке политичке листе, предизборне коалиције или постизборне коалиције, већ у смислу идеолошких, патриотских начела, кључних програмских опредељења.

И на томе смо као већински партнер у овој заједничкој борби искрено захвални, пре свега господину Вулину, али и свим људима из Покрета социјалиста, који никада нису одћутали истину и који су увек први бранили СНС и Александра Вучића”, поручио је члан Председништва СНС-а Милош Вучевић у Новом Саду на Покрајинском одбору АП Војводине Покрета социјалиста.

“СНС треба што пре да кандидује Александра Вучића за председника Србије и да заједно кренемо у ту кампању, да кренемо у победничку кампању, да кренемо у кампању за Србију, да кренемо са кампањом за све наше грађане, да кренемо у кампању за све Србе, да кренемо у кампању за будућност, да кренемо у кампању за нашу децу.

Да кренемо у кампању за наше унуке, али и наше пензионере. Да кренемо у кампању за нашу заставу, наш грб, нашу химну, да кренемо у кампању за оно што ми јесмо, што смо били и пре свега што ћемо бити сутра. И зато не сумњам да корачамо заједно.

Кључни циљеви су нама апсолутно исти, истоврсни или јединствени, а то су висока патриотска осећања и борба за Србију”, нагласио је високи функционер СНС-а и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

Скупу Покрајинског одбора Покрета социјалиста у Новом Саду обратили су се и нови чланови ПС-а из Шида, Бечеја и Новог Бечеја који су у партију Александра Вулина приступили из редова СПС-а и ЛСВ-а.

Они су истакли да је укрупњавање левице неопходно, а да је једина права и искрена левица, левица коју предводи и обједињује Александар Вулин. Додали су да свесрдно подржавају “српски свет” и јединство свих Срба.

Нови чланови ПС-а су поручили да ће се још више и јаче борити за социјалну правду и права свих Срба без обзира где живе, додавши да је једино политика Александра Вучића и Александра Вулина политика која обезбеђује мир, стабилност и напредак за Србију и све Србе.

Back to top button