Izdvojene vestiSrbija

Вулин: На све ћуте а кад кажем истину о Рачку ЕУ и САД проговоре

СрбијаРеално/БЕОГРАД/11.12 – Када Курти објави стварање Велике Албаније, Европска унија и Сједињене Америчке Државе ћуте. Када суд ослободи доказане ратне злочинце Орића, Готовину и Харадинаја, ЕУ и САД ћуте, када Приштина одбије да спроведе Бриселски споразум ЕУ и САД ћуте, када ја кажем истину о Рачку ЕУ и САД проговоре, изјавио је данас министар унутрашњих послова Александар Вулин. „Можда ће ЕУ и САД коначно успети да ме смене из Владе Србије, можда ће им се испунити жеља да ме не буде у некој следећој влади, можда нека згодна саобраћајна несрећа оконча и мој живот, али ништа не може да се уради, а да истина о Рачку не постане видљива и доказана, ништа не може да се уради, а да истина о Рачку и измишљеном поводу за НАТО агресију не буде испричана“, поручио је Вулин.

Велики се љуте на Србе који се не боје да кажу истину, упозорио је Вулин и додао: „а посебно истину која показује колико су велики били мали пред мојим народом. Филмове о Кошарама, Паштрику, Рачку смо снимили да бес великих сила и кукавичлук случајних Срба не би убили истину“.

Поносан сам што сам део борбе за истину и као сваки Србин у историји мог народа који се усудио да пружи отпор, спреман сам да за то платим цену и политичку и личну. Моја глава је мала цена за право Срба да се због туђих лажи не стиде пред својом децом“, одговорио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин Европској унији и Сједињеним Америчким Државама које су напале његову изјаву о Рачку, као о лажи која је послужила за бомбардовање СРЈ, навео је Вулин.

Back to top button