Izdvojene vestiSrbija

Вулин обишао припаднике Жандармерије на Гочу: Жандармерија спремна да одговори сваком задатку

Министар унутрашњих послова Александар Вулин присуствовао је данас на Гочу  четвртом по реду екипном такмичењу “Жандармеријски вишебој 2021”. 

Обраћајући се припадницима Жандармерије који су током седам радних тачака показали висок ниво обучености и спремности, министар Вулин је истакао да је Жандармерија једна од најелитнијих јединица Министарства унутрашњих послова спремна да одговори сваком задатку и изазову, баш као што је спремна и да у сваком тренутку заштити државу и њене грађане. 

„Током надметања показали сте висок ниво способности, спремности и обучености, али сте исто тако показали и висок ниво професионализма и патриотизма који су гаранција да ће сваки изазов бити савладан, а животи и имовина грађана бити сачувани. Од вас у наредном периоду очекујем још већу посвећеност и одговорност”, поручио је министар унутрашњих послова Александар Вулин обраћајући се припадницима Жандармерије на Гочу. 

„И данас сте показали да сте способни и спремни да извршите свако наређење државног руководства и председника Републике Србије Александра Вучића. Председник Александар Вучић цени труд и рад сваког од вас, пружајући огромну подршку, а она се огледа и кроз обезбеђивање бољих услова за рад, кроз бројна улагања у опрему и оруђе, али и константно повећање плата. На вама је да непрестано вежбате, да учите, радите, усвајате нова знања и вештине, јер само на тај начин можете успешно да савладате све препреке и одговорите свим безбедносним изазовима који су пред нама”, истакао је министар полиције Александар Вулин. 

У вишебоју на Гочу је учествовало девет екипа из сваког одреда Жандармерије, као и екипа Ронилачке јединице Жандармерије.

Back to top button