Društvo

За лечење Луке Курјачког прикупљено 120 хиљада евра

СрбијаРеално/БЕОГРАД/21. 12 – На иницијативу Драгана Бјелогрлића, чији је студент млади сценариста Лука Курјачки, продукцијске куће CobraFilm и MinaCord покренуле су хуманитарну акцију којом је сакупљено више од 120.000 еура неопходних за наставак Лукиног лечења, саопштили су органиозатори хуманитарне акције.

У онлине аукцији предмета из филмова Тома”, “Монтевидео Бог те видео” као и из ТВ серије “Сенке над Балканом” за само 3 дана откупљени су сви предмети, а велики број компанија и јавних личности купио је и карте за последње биоскопско приказивање филма “Тома”.

Лука Курајачки као и сви његови пријатељи и колеге, како се наводи у саопштењу организатора ове хуманитарне акције, желе још једном да се захвале људима великог срца… Пре свега спортистима Немањи Матићу, Александру Коларову, Луки Јовићу, Александру Митровићу, Луки Миливојевићу, Драгану Стојковићу Пиксију, Богдану Богдановићу, Лјубиши Тумбаковићу, уметницима као што су Здравко Чолић, Ацо Пејовић, Никола Роквић, као и компанијама Можарт, Нелт, Милленијум тим, Пинк Медиа Гроуп, Унитед медиа, ФК Партизан, ФК Звезда, Роаминг гроуп, Апатинска пивара, Делта Холдинг, Антико, Еxит, ИÐ Wорлд, ОТП Банка, ДДОР Нови Сад осигурање, Солвео Пхарма, Ресторан Гилда, Ресторан Пупин, Видеострој, Телеком Србија, АртВиста на помоћи коју су пружили.

Акција “Да Лука поново ствара” се и даље наставља слањем смс поруке 1158 на 3030, док се не прикупи довољно средстава за наставак Лукиног лечења у Јапану.

Back to top button