Politika

Марковић: Тужилаштво ћути на претње Вучићу

СрбијаРеално/БЕОГРАД/18.12 – Народни посланик и председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић изјавио је данас, говорећи о енергетској ситуацији који су узроковали временски услови, да је реаговано на време.

“Реаговано је на прави начин. Већ првог и другог дана смо имали струју и четвртог је решен проблем. Ми смо имали довољне количине свакако, истражни органи ће истражити да ли је у питању саботажа или се десило нешто што нико није очекивао”, казао је Марковић.

Како је истакао рудари данас имају од осам до девет пута већу плату него то је то био случај пре и додао да је неопходно да тужилаштво и истражни органи све детаљно истраже о томе ко је одговоран.

“Не знам зашто тужилаштво ћути на претњу једног најављеног кандидата за председника Србије који прети Вучићу и говори му да ће да заврши као Чаушеско. То је претња убиством. Некој будали то стварно може да падне на памет и да крене да покуша да убије председника”, рекао је он коментаришући претње које је председнику Србије упутио редитељ Горан Марковић.

Како је указао тужилаштво је на ове претње остало немо.

“Ако се он не ухапси сваки човек у Србији је у опасности. Погледајмо само ко су људи који су блокирали путеве. То су политичке партије које су организовали и плаћали такви као они. Када је народ видео на тим протестима Ђиласа и Маринику они су били извиждани, јер не желе више такве пропале политичаре”, рекао је Марковић.

Back to top button