Izdvojene vestiRegion

Мучили и затим опљачкали брачни пар

СрбијаРеално/БЕОГРАД/20.11. – У Санском Мосту у ноћи са петка на суботу, непознати разбојници упали су у кућу једног имућног Сањанина и власника фирме. Пљачкаши су тражили новац те су везали и мучили власника фирме, као и његову супругу, преноси Српскаинфо.

Из Министарства унутрашњих послова Унско-санског кантона потврђено је порталу Аваза да су се пљачкаши појавили на вратима око 1.30 иза поноћи.

Драма је окончана тек јутрос око девет сати. Другим речима, супружници су били изложени невиђеном терору око седам и по сати.

– У насељу Хорозовићи непознати починиоци или више њих дошли су на кућна врата породице Хорозовић и извршили су разбојништво над брачним паром који су свезали. Према нашим информацијама , то се догодило у јутрос у 1:30 сати. Јутрос у девет сати пронашао их је свезане њихов радник. Човек је због повреда превезен у Ургентни центар у Бањалуци, где је хоспитализован. Отишла је увиђајна екипа из ПС Сански Мост. У току су увиђајне радње – рекао је Аднан Бегановић, портпарол МУП-а УСК.

Незванично Аваз сазнаје да је супруга била у свесном стању. Управо је она, успела дати  податке истражитељима, који трагају за разбојницима.

Према информацијама портала, власник је задобио преломе руку.

Back to top button