Srbija

Orlić: Srbija danas stoji uz svog predsednika složno i odlučno kao nikad pre

SrbijaRealno/Beograd/01.12.22. – Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić poručio je da svima treba da je jasno da Srbija danas stoji uz svog predsednika, složno i odlučno kao nikada pre.

“Ponosna je na svaku reč koju je Aleksandar Vučić uputio terorističkom zlikovcu Kurtiju, banditskim slugeranjama poput Rašića i Trajković, kao i bezočnim licemerima iz EU”, naveo je Orlić u saopštenju koje je dostavljeno medijima. Briselski sporazum su svi oni zajednički najpre brutalno zgazili, a danas i doslovno sahranili, kazao je Orlić, navodeći da istovremeno “teroristički ološ ogrezao u srpskoj krvi neskriveno pokušava da na KiM izvede novi pogrom, a u tome im servilno pomaže lјudski otpad koji se lažno predstavlјa za ‘predstavnike Srba’ bez glasova i u sopstvenoj kući”.

“A na sve to EU odgovara jadnom i bednom podrškom za varvarsko gaženje svih principa i svakog prava. Ako je i od profesionalnih licemera – mnogo je. I prevršilo je svaku meru. To im je, pravo u lice, saopštio predsednik Srbije. To im je, kroz reči svog predsednika, saopštio i naš narod, svi lјudi slobodni, časni i ponosni, koji neće više da trpe piromana i krovoloka iz Prištine, njegove lјigave čauše i evropske mentore. Poručila im je to – cela Srbija”, zaključio je Orlić.

Back to top button