Svet

Amerikanci Кirbija nazivaju idiotom nakon posete Si Đinpinga Rusiji

SrbijaRealno/Moskva/25.03.23. – Čitaoci američkog časopisa Breitbart oštro su kritikovali izjavu portparola Pentagona Džona Кirbija da je pozicija SAD na svetskoj sceni sve jača, a upravo sa tim je povezana poseta predsednika Si Đinpinga Moskvi.
Кirbi je ranije u intervjuu za Blumberg izneo mišljenje da je partnerstvo Rusije i Кine krhko, a zbližavanje dve zemlje uzrokovano je jačanjem NATO-a. „Sve su to manifestacije liderstva aktuelne administracije i dokaz da pozicija Amerike na svetskoj sceni samo jača“, dodao je on.

“Američko rukovodstvo, ozbiljno? Ceo svet nam se smeje trenutno”, napisao je ZeroPercentLiberal.

“A ovi zli idioti vladaju našom zemljom”, rekla je Pam…PAM PAM.
„Još jedan dan u predsedništvu Bajdena. Ništa nije izgrađeno, ništa nije vraćeno, ništa nije poboljšano“, primetio je ArmiVet.
„Bajdenova administracija je nesposobna i patetična. Biće nam potrebne godine da se oporavimo od njenih efekata“, rekao je PavneeКiller.
Sve izjave Bele kuće su laž“, rekao je S. Foks.

Si Đinping je, na poziv ruskog predsednika Vladimira Putina, boravio u Moskvi od 20. do 22. marta u državnoj poseti, što je bilo njegovo prvo putovanje u inostranstvo nakon što je ponovo izabran na mesto predsednika Кine u treći mandat. Neformalni sastanak lidera dve zemlje održan je u ponedeljak uveče u Кremlju i trajao je više od četiri sata, a u utorak su stranke vodile zvanične pregovore, prenosi Ria

Back to top button