Izdvojene vestiPolitika

Глишић: СНС ће напунити Арену, нека дођу Ђиласови медији да виде колико људи ће бити

СрбијаРеално/БЕОГРАД/15.11. – Председник Извршног одбора СНС Дарко Глишић, истакао је да померање седнице Скупштине напредњака, када ће се бирати ново руководство, јесте из бојазни за здравље и живот грађана због коронавируса, а не зато, што, како опозиција наводи, нема способности да “напуни” Арену.

Глишић говорећи о седници која је требала бити одржана 13. новембра, објашњава да је живот и здравље људи на првом месту, те да је из тог разлога, седница заказана за 27. новембар јер како се може приметити, бројке су боље, додајући да се нада да ће бројеви и у наредних 10 дана, ићи само испод.

Ако бројке оду на преко 7.000 или 8.000 седница ће опет бити одложена. Иначе, Ђиласови медији су причали како ми не можемо да напунимо Арену, ево, ја их јавно позивам да дођу и да известе колико је људи било. Ми смо одговорни, за разлику од њих, а ми немамо дилему, када услови буду дозволили да седнице буде – додао је Глишић.

“Имали смо посету кокошарке Маринике Тепић у Владичином Хану, где она прича о њиховој економској ситуацији, а долази у џипу скупљем од предходног. Она држи говор у Пчињском округу, чије име Драган Ђилас никада није изговорио, а при том, вози се ауто-путем који је направио Александар Вучић”, прича Глишић.

“Ви пролазите поред Јумка и Симпа које сте угасили… Имате ли образа? Тај безобразлук нема границе, човек треба косу да чупа са главе када види докле иде та дрскост!” наставља Глишић.

Глишић се дотакао и синоћње утакмице Србије и Португалије, истичући да су фудбалери противничком тима имали своје навијаче у Србији, који су се надали српском краху.

“Они су планирали да користе дане након тога, како би нападали Вучића, али Митровић их је спречио у тој намери. Мислим да су били спремни деткости, извештавања… Неки су се бунили што судија није свирао крај у 89. минуту. То су људи оболели од мржње, они су отишли у крајност да мрзе све што је успех Србије. Њихова жеља је да Србија назадује, пропада, они се надају да ће све више људи да умре од короне. Људи то виде…” казyао је Глишић.

Говорећи о новинама које су у надлежности Драгана Ђиласа, Глишић истиче да они иду уз длаку са његовим медијима, који треба да лече његове фрустрације и немоћ.

Back to top button