Život i stil

Koje cipele nosi Kylie Janner?

SrbijaRealno/Beograd/29.04.24. – Nova kolekcija obuće brenda Sam Edelman za proleće/leto 2024, s Kajli Džener kao zaštitnim licem, stigla je u Kicks and Heelz prodavnice! 

Kolekcija ističe dvadesetogodišnje nasleđe brenda, kako izjavljuje sam g-din Sam Edelman: “Dvadeset godina predstavlja značajnu prekretnicu za naš brend a Kajli Džener predstavlja savršen primer moderne žene za koju i izradjujemo obuću – izvanredna majka, ćerka, sestra, prijateljica i preduzetnica. Njen angažman u ovoj prekretnici svedoči o izuzetnoj modi i dinamičnosti koju planiramo da pružimo našim kupcima, ne samo ove godine, već i u mnogim godinama koje dolaze.” 

Kolekciju možete pronaći u svim Kicks and Heelz prodavnicama a kako bi vam olakšali odabir, delimo nekoliko saveta za pronalaženje savršenog maturkog para obuće:

Udobnost je ključna: Matursko veče može biti dugo i zahtevno, pa je važno da odaberete udobnu obuću koju možete nositi bez nelagode.

Razmislite o stilu odeće: Vaša obuća treba da se slaže sa stilom i bojom vaše haljine ili odela.

Testirajte obuću unapred: Nosite vašu novu obuću bar nekoliko dana pre maturske večeri kako bi je formirali po nozi i navikli nogu na visinu potpetice. Ovo će doprineti većoj udobnosti na maturkoj večeri.

Razmotrite visinu potpetica: Ako niste navikli na visoke potpetice, možda razmislite o nižoj ili ravnoj obući, posebno ako očekujete puno hodanja.

Vremenski uslovi: Razmislite o vremenskim uslovima za taj dan (proverite vremensku prognozu) i odaberite odgovarajuću obuću za matursko veče. Sandale se neće dobro pokazati u kišnoj večeri.

Dodatni pribor: Razmislite o rezervnoj obući i flasterima za slučaj nelagode. 

Srećno s odabirom obuće i uživajte u maturskoj večeri!

Posetite Kicks and Heelz u najbližem tržnom centru i pronađite obuću koja će upotpuniti vaš maturski izgled!

Back to top button