Izdvojene vestiSrbija

Мали: Настављамо да градимо Србију

СрбијаРеално/БЕОГРАД/25.02.22. – Кандидати за посланике листе „Александар Вучић – Заједно можемо све“ данас су путовали ауто-путем „Милош Велики’’ од Београда до Чачка, где су их дочекали млади и колеге из Градског одбора СНС Чачак.

Синиша Мали, током вожње ауто-путем „Милош Велики“, рекао је да данас можемо да уживамо док се возимо од Београда до Чачка. „Некада су то били снови, а данас су ти снови стварност. Међутим, ту се не завршавају наше жеље и планови. Настављамо да градимо и развијамо Србију. Само у овом тренутку, градимо десет ауто-путева и брзих магистрала широм Србије. Наша жеља је да умрежимо Србију, да сви њени грађани имају једнаке могућности да развијају бизнис, да раде и да остану на својим огњиштима. Само заједно, и само са Александром Вучићем на челу, ми можемо све“, нагласио је Мали.

Марко Кешељ истакао је да је данас изузетно срећан што се вози ауто-путем „Милош Велики“. „Сећам се када смо ишли на припреме и на утакмице по Србији, да смо некада путовали и по седам сати. Долазили смо уморни и исцрпљени, Данас је све, захваљујући политици председника Вучића, другачије, јер се гради више него икада, и аутопутеви, и путеви, и пруге, данас је Србија модерна држава, која се развија и иде убзано напред, уосталом – дела све говоре“, рекао је Кешељ.

Невена Ђурић подсетила је да су наши родитељи, баке и деке, чекали на овај ауто-пут више од 70 година. „Коначно, након толико деценија, Српска напредна странка и Александар Вучић испуњавају дата обећања. Ови путеви су кључ успеха наше државе, они ће допринети долазак инвеститора, запослиће се млади људи и ствараће породицу тамо где су они одрастали, у својим градовима, међу својим пријатељима. Не треба веровати речима, већ делима, јер дела говоре више од хиљаду речи. Зато нам је потребна ваша подршка да наставимо да развијамо Србију још брже и још јаче“, напоменула је Ђурић.

Back to top button