Izdvojene vestiPolitika

Марија Обрадовић: Не наседајте на провокације лажних еколога

СрбијаРеално/БЕОГРАД/04.12. – Министарка државне управе и локалне самоуправе Марија Обрадовић позвала је грађане Србије да не наседају на провокације лажних еколога ни данас, ни наредних дана, јер је изазивање сукоба краљни циљ опозиционих лидера.

„Лажни еколози су постигли сврху: јавност је чула за њих. То се зове позиционирање на политичкој сцени пред предстојеће изборе.

Данашња блокада саобраћајница у градовима Србије показала је јасну слику терора над грађанима. Да ли ће овако насилно и својевољно кад год пожеле паралисати делове земље? То у демократском и уређеном друштву не можемо да дозволимо.

Док опозиција прети, блокира и руши, под лажним изговором еколошке борбе, председник Вучић обилази јадарски крај, с народом разговара и договарају будућа решења за актуелне проблеме. 

То је слика две Србије: једни руше, Вучић гради“, поручује Обрадовић.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="und" dir="ltr">Ne nasedajte na provokacije laznih ekologa<br>Pozivam gradjane da ne nasedaju na provokacije laznih ekologa, izazivanje sukoba kraljni je cilj opozicije. Lazni ekolozi su postigli svrhu: javnost je cula za njih. To se zove pozicioniranje na politickoj sceni pred predstojece izbore.</p>&mdash; Marija Obradovic (@marijatvkv) <a href="https://twitter.com/marijatvkv/status/1467133626773032968?ref_src=twsrc%5Etfw">December 4, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Back to top button