Beograd

Теренске екипе „Београдских електрана” у служби грађана, грејање и надаље 24 сата

СрбијаРеално/БЕОГРАД/13.12 – Сви топлотни извори „Београдских електрана” су јуче прешли у двадесетчетворочасовни режим рада, тако да су станови Београђана током протекле ноћи били загревани.

Tоплотни извори током ноћи раде са нижим режимима у односу на производњу у току дана. Овакав режим рада биће настављен и у ноћи између 13. и 14. децембра, саопштено је из овог предузећа.

У производном систему предузећа, као и на дистрибутивној мрежи данас нема системских поремећаја. Јуче је било проблема у снабдевању појединих топлана електричном енергијом, али чим је стабилизован напон електричном енергијом, „Београдске електране” су наставиле са редовном производњом и испоруком топлотне енергије.

Све теренске екипе су у приправности како би у захтевним временским условима у што краћем року отклониле појединачне рекламације суграђана и све евентуалне недостатке у снабдевању топлотном енергијом.

Овакав режим рада производних и дистрибутивних постројења важиће све док временски услови дефинисани Правилима о раду дистрибутивног система то буду захтевали. Рекламације на квалитет грејања корисници могу да пријаве сваког дана од 7 до 19 часова позивом на број телефона 011/2093-011. Број телефона за пријаву цурења на инсталацијама је 011/2093-100 и доступан је 24 часа током целе године, наводи се у саопштењу.

Back to top button