DruštvoIzdvojene vesti

Вучић упутио саучешће САД и породицама због жртава торнада

СрбијаРеално/БЕОГРАД/11. 12 – Председник Србије Александар Вучић саопштио је вечерас да га је изузетно погодила вест о разорном урагану, који је однео бројне жртве у америчкој савезној држави Kентаки, и упутио саучешће народу САД и породицама жртава.

“И ова трагедија нас подсећа да смо немоћни пред силама природе, али и да је солидарност у несрећи једини начин да се подели бол за настрадалима”, поручио је Вучић на Твитеру.

Више од 70 људи погинуло је у торнаду у Kентакију, а страхује се да ће се број жртава повећати.

Торнадо и олујно невреме погодили су ноћас и јутрос шест америчких држаава.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="sr" dir="ltr">Изузетно ме је погодила вест о разорном урагану који је однео бројне жртве у држави Кентаки. И ова трагедија нас подсећа да смо немоћни пред силама природе, али и да је солидарност у несрећи једини начин да се подели бол за настрадалима. Саучешће народу САД и породицама жртава.</p>&mdash; Александар Вучић (@predsednikrs) <a href="https://twitter.com/predsednikrs/status/1469719081167339524?ref_src=twsrc%5Etfw">December 11, 2021</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
Back to top button