HronikaIzdvojene vesti

У тешком стању: Дијана Хркаловић има корону, хитно пребачена у затворску болницу!

СрбијаРеално /БЕОГРАД/ 13.11 – Дарко Елез, који је у БиХ осуђен на 15 година затвора на основу признања кривичних дела, могао би да реши најмање четири убиства која су се догодила у Србији, уколико одлучи да сведочи. Од његовог исказа могла би да зависи и даља судбина бивше државне секретарке у МУП-а Србије Дијане Хркаловић.

Оперативне информације указују да је она умешана у убиство адвоката Драгослава Мише Огњановића, због чега се тада наводно обратила Елезу, наводе медији. Зора Добричанин, адвокат, каже за Ново викенд јутро да организатор криминалне групе не може да буде заштићени сведок.
Ништа ми није јасно, да некога ко је умешан можда у такво убиство, изруче Босни. Организатор криминалне групе, према закону, не може да буде заштићени сведок. Ми читамо по медијима да је он организатор неке криминалне групе – рекла је Добричанин.

Жарко Поповић Поп, бивши шеф одсека за крвне деликте, потврђује да Елез не може да имам статус заштићеног сведока, али да се ствари мењају уколико Елез има јаке доказе.

Он као он сам не може да има статус заштићеног сведока, али ако је он у договору са Хркаловићком извршио ликвидацију Мише Огњановића, онда може да буде сведок сарадник. То ће да одлучи Тужилаштво. Он мора са адекватиним доказима да потврди да је за Хркаловићку то урадио. Значи, његове убице које раде за њега, могу бити заштићени сведоци. Елез има суверену криминалну групу у Босни и Херцеговини и они су многа убиства организовали – рекао је Поповић.

Младен Радуловић, новинар, изнео је у програму ТВ Пинк и најновије информације о здравственом стању Дијане Хркаловић која је позитивна на коронавирус. Kаже да је Хркаловићка пребачена у затворску болницу, као и да је раније имала друге здравствене проблеме.

Имамо најновије информације, да је она у тешком здравственом стању и да је заражена коронавирусом. Она је и раније имала неке тегобе, она је пребачена у затворску болницу, јер јој се стање нагло погоршало – рекао је Радуловић у Новом викенд јутру.

Back to top button