Izdvojene vestiSrbija

Вучевић: Величанствена скупштина, усвојени стратешки циљеви за развој Србије

СрбијаРеално/БЕОГРАД/27.11 – Пред почетак свечане академије Српске напредне странке за Србија Реално изјаву је дао и потпредседник Српске напредне странке и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић.

„Желим да искажем задовољство о начину на који смо организовали пету скупштину странке, заиста је било величанствено,“ рекао је.

Он је рекао да на седници није било само питање избора председника странке, него и усвајање Извештаја о раду у претходних пет година.

„Александар Вучић је поднео један извештај о раду делегатима и члановима странке, о ономе што је странка урадила за Србију у претходних пет година. Усвојили смо 10 програмских начела, стратешке циљеве за развој Србије у наредном периоду, тачније у наредној декади до 2030те године“, рекао је Вучевић.

„Очекујем данас величанствен скуп у Арени, неће моћи сви да уђу колико је дошло људи“, додао је.

„Овима што су покушали да спрече овај скуп имам да кажем да је то неозбиљно и неодговорно према грађанима Србије, не према СНС у, и то је апсолутно недемократски. Нико их никад није спречио да одржавају скупове, а они спречавају наш један скуп у годину дана“, рекао је Вучевић.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/rYY4AGWyOzo" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
Back to top button