Izdvojene vestiSrbija

Вулин: Српски народ има на кога да рачуна

СрбијаРеално/ПЕРУЋАЦ/14.12 – Министар унутрашњих послова Александар Вулин присуствовао је финалном дану заједничке обуке припадника Ронилачке јединице Жандармерије Републике Србије и Специјалне антитерористичке јединице Републике Српске на језеру Перућац и уверио се у спремност и способности припадника ових јединица које континуирано одржавају заједничке обуке.

Фото: МУП

„Тероризам не познаје границе, то је глобална претња и за борбу против тероризма морамо бити посебно спремни. Данас сте, овде на Перућцу, показали висок ниво обучености упркос хладном времену и ниским температурама, али изнад свега, показали сте висок ниво патриотизма. Ви сте стуб и ослонац српском народу. Показали сте да у часу невоље, српски народ има на кога да рачуна, на кога да се ослони. Ви сте гарант да ће сваки безбедносни изазов бити успешно савладан, а живот и имовина грађана Србије и Српске сачувани“, поручио је Вулин.

Фото: МУП

Припадници Ронилачке јединице Жандармерије Републике Србије и Специјалне антитерористичке јединице Републике Српске током заједничке обуке усавршили су вештине, способности и знања у борби против тероризма и очувању безбедности и имовине Србије и Српске.

Back to top button